Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind: 'Ik heb bij Arsenal rondgekeken en Henry was een idool voor mij'

Laatste update:

"Ik ben naar Londen geweest om het trainingscomplex van Arsenal te bezoeken. Ik keek rond bij alle faciliteiten en de technische staf legde uit welke rol ze voor mij in petto hadden", zegt de 25-jarige Oranje-international in een interview met het bovengenoemde magazine.

"Thierry Henry was een idool voor mij. Ik deed hem tijdens het voetballen op straat altijd na. Soms vraag ik mij wel eens af wat er gebeurd zou zijn als ik naar Arsenal was gegaan, maar ik ben trots op wat ik heb bereikt bij Ajax. Ik ben ook blij dat ik nu bij United zit en denk dat ik de juiste keuzes heb gemaakt", aldus Blind.

De linkspoot gaat in het vraaggesprek ook in op de rol van Louis van Gaal bij United: "Van Gaal ziet alles en als hij iets zegt, dan komt dat meestal ook uit. We hebben veel wedstrijden gewonnen omdat hij ons tijdens de trainingen op bepaalde details liet letten. We staan in de topwedstrijden verdedigend ook vaak heel sterk, weten wat we moeten verwachten."

'Daley Blind heeft de juiste keuzes gemaakt'

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties