Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind: 'Ik heb die optie wel in alle eerlijkheid bij Leo van Wijk neergelegd'

Laatste update:

Of Blind in de toekomst een rol voor Van Gaal ziet weggelegd bij Ajax? "Je weet hoe ik over Louis denk. En iedereen weet hoe Louis in elkaar steekt", vervolgt Blind, die lachend voorstelt: "Misschien is hij geen uitgelezen commissaris." Op de vraag of Blind Van Gaal graag in een directiefunctie zou zien, antwoordt hij: "De kwaliteiten van Louis zijn bekend en ik deel zijn filosofie. Er zit een directie en we gaan het met elkaar doen. We moeten kampioen worden volgend jaar."

Van Gaal zit sinds zijn vertrek bij Manchester United zonder werk. Mocht de ex-trainer van onder meer Barcelona en Bayern München een nieuwe baan als bondscoach vinden, dan sluit Blind niet uit dat hij hem gaat assisteren. "Ik heb die optie wel in alle eerlijkheid bij Leo van Wijk (rvc-voorzitter, red.) neergelegd", Blind. "Maar het is aan mij. Een land dat Louis mooi vindt, hoef ik niet mooi te vinden. En als ze de centen niet geven die ik wil, dan gaat het ook niet door. De kans dat het nog gebeurt, is klein."

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
15
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
5
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties