Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind: 'Ik kan daarom best leven met een nederlaag tegen deze ploeg'

Laatste update:

"We hebben een heel goede tegenstander getroffen. Een ploeg die kandidaat is om het EK te winnen", vertelde Blind in gesprek met SBS6. "'Van zo'n wedstrijd leer je. Ik kan daarom best leven met een nederlaag tegen een ploeg die in veel facetten véél verder is dan wij."

Blind leerde dat Oranje een speelwijze met vijf verdedigers nog niet onder de knie heeft. "We hebben essentiële zaken die betrekking hebben op die speelwijze niet goed uitgevoerd. Met vijf verdedigers moet je meer doen dan met vier verdedigers. Maar we vergaten door te dekken." Volgens Blind hebben de spelers alleen woensdag op deze speelwijze getraind. "Dat was kennelijk te weinig. Maar dat is niet erg. Daarom was dit ook een oefenwedstrijd."

Het hoogtepunt van die blamerende eerste helft? Het eerbetoon aan Johan Cruijff. Dit spandoek bijvoorbeeld, prachtig! ??

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 25 maart 2016

-
Nederland verdiende een gelijkspel

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties