Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind: 'Ik wil er niets over kwijt, anders staan de kranten er weer vol mee'

Laatste update:

"Ik wil daar eigenlijk niets over zeggen", aldus Blind, die niet wil meegaan met de suggestie dat zijn uitspraak aantoont dat de supportersreacties hem iets doen. "Dat bepaal jij. Ik wil er gewoon niets over kwijt, anders staan de kranten er weer vol mee. Daar heb ik geen trek in." Blind gaat wel in op een andere vraag over een gevoelig onderwerp: de speculaties over transfers van bijvoorbeeld trainer Erik ten Hag, verdediger Jurriën Timber (allebei naar Manchester United), Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui (allebei naar Bayern München). Wordt het spel van Ajax beïnvloed door de krantenberichten?

Blind weigert onderwerp: 'Geen zin dat de kranten er straks weer mee vol staan'

"Ik denk het niet", antwoordt Blind. "Dat zou je ook aan de individuen moeten vragen. Maar het lijkt me dat je juist veel zelfvertrouwen krijgt als je in verband wordt gebracht met andere clubs. Ik denk niet dat het een probleem is. Het is altijd zo geweest dat er aan spelers van Ajax getrokken wordt. De een gaat er anders mee om dan de ander, maar ik denk niet het een probleem is." Blind richt zich zelf op de strijd om de landstitel met Ajax. De voorsprong op PSV bedraagt zeven punten, al treedt de runner-up zondag nog wel aan tegen RKC Waalwijk.

"We moeten nog wel een aantal wedstrijden. We staan er goed voor en hebben het in eigen hand", erkent Blind. "We willen het niet weggeven. We moeten zorgen dat wij uiteindelijk met die schaal staan. We hebben veel ervaring in de ploeg en het is aan ons om 'm daadwerkelijk te pakken. Dat moeten we uitspreken, daar moeten we niet voor weglopen."

-

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
4
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
9
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
19
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties