Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind kan zich opmaken voor debuut bij Bayern: 'Natuurlijk gaat hij spelen'

Laatste update:

De oefenmeester vertelt tijdens zijn afsluitende persconferentie dat hij tevreden is over de ontwikkeling van Blind, maar wil nog niet te hard van stapel lopen. "Natuurlijk gaat hij vrijdag spelen. Blind heeft wel nog wat tijd nodig. Dat komt mede doordat de trainingsintensiteit hier hoger ligt. Je ziet dat hij ervaren is en veel rust aan de bal heeft. Blind zal de rol goed kunnen invullen die we voor hem voor ogen hebben'', zegt Nagelsmann.

Matthijs de Ligt ontbreekt bij der Rekordmeister. De ex-Ajacied kampt met een gezwollen enkel. "Het is niets serieus, zo is gebleken uit een scan'', zegt Nagelsmann daarover. "Matthijs zal niet inzetbaar zijn voor het duel tegen Salzburg van vrijdag." De trainer neemt die wedstrijd serieus. "Omdat we ons voorbereiden op de herstart van de competitie. We doen vrijdag tegen Salzburg net alsof het een competitiewedstrijd is."

Blind vertrok enkele weken geleden transfervrij bij Ajax nadat zijn contract met wederzijdse goedkeuring werd ontbonden. Daardoor kwam er een einde aan de tweede periode van de verdediger in Amsterdam en trok hij na in totaal 333 wedstrijden de deur definitief achter zich dicht. Royal Antwerp leek lang de volgende werkgever van Blind, maar Bayern besloot snel te schakelen na de zware blessure die Lucas Hernández opliep op het WK. De Oranje-international ligt tot het einde van het seizoen vast in de Allianz Arena.

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
7
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
56
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties