Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind: 'Klaassen en ik zagen hem op vakantie en hebben op hem ingepraat'

Laatste update:

De linksback annex centrumverdediger kent Bergwijn uiteraard ook van het Nederlands elftal. "Ik weet niet of je mij moet bedanken voor de transfer, maar we hebben hem een beetje gepusht waar het kon", zegt Blind. "Bijvoorbeeld bij het Nederlands elftal heb ik een beetje op hem ingepraat. Davy (Klaassen, red.) en ik kwamen hem tegen op vakantie, en dan zeg je weleens wat. Je probeert hem een beetje te beïnvloeden, maar... wie weet heeft het geholpen."

De situatie deed Blind denken aan die van een jaar geleden met Steven Berghuis, op wie hij eveneens inpraatte bij Oranje. "Jazeker, dat deed hem goed toentertijd, zei hij, dus wie weet, misschien heeft het Bergwijn ook goed gedaan", glimlacht Blind. "Ik weet zeker dat hij zich snel thuis zal voelen." Blind sloot op eigen verzoek twee dagen eerder aan bij de spelersgroep van Ajax, om zo zaterdag al 45 minuten te kunnen spelen tegen Lokomotiva.

"Ik was wat eerder terug van vakantie en zat thuis. Om nou voor mezelf te gaan trainen, dan sluit ik liever aan bij de groep", vertelt Blind bij Ziggo Sport. "Omdat ik wat ouder word, moet ik misschien juist wel eerder beginnen, om de spieren wat los te krijgen", knipoogt hij. Het is altijd leuk om na de vakantie iedereen weer te zien. Een nieuwe trainer, een frisse wind die er waaitm dus ik heb er zin in. De uitslag doet er niet echt toe, maar het is altijd goed om minuten te maken als team, en ook voor jezelf om minuten in de benen te krijgen."

Alfred Schreuder sprak nog niet zoveel met Blind. "We hebben één keer gebeld vlak na zijn aanstelling. Daarna heb ik hem niet meer gesproken, dus dat zal deze week volgen. Wat er anders is? Dat is nog wat vroeg om te zeggen. We hebben pas enkele dagen de volledige selectie bij elkaar. We kennen elkaar al van het seizoen als assistent van Ten Hag, dus zoveel nieuws is er voor mij niet."

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
65
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties