Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind onder de indruk: 'Alles hier is net even wat groter dan bij Ajax'

Laatste update:

"Manchester United is een van de grootste clubs ter wereld", begint de van Ajax overgenomen Blind. "Kijk maar naar de historie, de prijzen die ze hebben gewonnen en de spelers die er gespeeld hebben. Denk aan Ryan Giggs en Paul Scholes, dat zijn spelers die iedereen kent. Ik ben een grote fan van die spelers. Het is een droom om voor Manchester United te mogen spelen, ik ben erg blij met deze kans."

"Het is best gek om weg te gaan bij Ajax", gaat Blind verder. "Ik zat er sinds mijn zevende, maar ik vond het tijd voor een mooie transfer en deze kans krijg ik misschien nooit meer. Ajax heeft me heel veel gegeven en ze hebben me ook geholpen om naar Manchester United te gaan." Blind komt in Manchester bekende gezichten tegen: met Louis van Gaal en Robin van Persie werkte hij al samen op het WK. Hij gaf de assist op het fantastische doelpunt van Van Persie tegen Spanje.

"Dat was een goed doelpunt", lacht Blind. "Robin is een geweldig persoon en hij heeft me echt geholpen tijdens het WK. Ik kijk ernaar uit om weer met hem te werken. Ik kijk er ook naar uit om in het stadion te mogen spelen. Ik heb met Ajax al eens op Old Trafford gespeeld en dat was een mooie ervaring. Alles is net even wat groter dan bij Ajax, maar daarom is het ook een van de grootste clubs ter wereld."

Gaat Daley Blind slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

Live meepraten in de LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
31
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
9
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties