Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid zet deur naar uitgang wagenwijd open voor Modric, die niet wil gaan

Laatste update:

Het staat vrijwel vast dat fans van Real Madrid nog slechts een paar weken kunnen genieten van Modric in het shirt van hun club. De wegen van de Madrileense grootmacht en de middenvelder scheiden, tenzij er op korte termijn een radicale ommezwaai plaatsvindt.

Het contract van Modric loopt op 30 juni af en Real is niet voornemens om dit te verlengen. Een besluit dat praktisch al genomen is en de komende weken moet worden bekrachtigd, zodat op een waardige manier afscheid kan worden genomen van de spelverdeler.

De wensen van Real Madrid komen echter niet overeen met die van Modric zelf. Als het aan de Kroatische middenvelder ligt, gaat hij nog een jaar door in Estadio Santiago Bernabéu. Het financiële offer dat hij bereid is te doen is alleen niet toereikend voor Real.

De clubleiding van Real lijkt bij zijn standpunt te blijven door het hoofdstuk Modric af te sluiten. Het is tijd om door te selecteren en jonge spelers als Arda Güler de kans te geven, zo klinkt het. De Turkse middenvelder heeft dit seizoen slechts een beperkt aantal invalbeurten gehad, mede door de aanwezigheid van Modric.

Voor Real vormt onder meer het salaris van Modric een belangrijk struikelblok. De Kroaat behoort tot de best betaalde spelers binnen de selectie. Met het geld dat vrijkomt moet de komst van Kylian Mbappé worden bewerkstelligd, die een flink salaris gaat opstrijken.

Real gaat niet zomaar voorbij aan het afscheid van Modric. Na twaalf jaar en meer dan 530 wedstrijden in het wit zal de club er alles aan doen om hem op een waardige manier uit te zwaaien. Te beginnen dinsdagavond, als Real het opneemt tegen Deportivo Alavés.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
3
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
10
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties