Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind ontsnapt door misser van Liesveld voorlopig aan schorsing

Laatste update:

Niet Blind maar de verbouwereerde Ricardo van Rhijn kreeg een gele kaart van Richard Liesveld, die in de rust van meerdere kanten te horen kreeg dat hij de verkeerde speler een gele kaart had gegeven. De leidsman noteerde na afloop gewoon de naam van Van Rhijn op het wedstrijdformulier. "Ik heb Van Rhijn ook heel duidelijk de kaart getoond, uiteraard in de overtuiging dat hij degene was die geel verdiende", licht Liesveld maandag toe in De Telegraaf.

Van Rhijn mag ervan uitgaan dat zijn gele kaart wordt kwijtgescholden. Graziano Pellè kreeg afgelopen seizoen tegen RKC Waalwijk een gele kaart die eigenlijk voor Feyenoord-verdediger Joris Mathijsen bedoeld was; de KNVB zette vervolgens een streep door de gele kaart van Pellè. Spelregeltechnisch is het niet mogelijk om de daadwerkelijke 'dader' alsnog een gele kaart te geven. Blind staat momenteel 'op scherp' en ontsnapt zodoende voorlopig aan een schorsing. "Ik heb Ricardo in het veld nog bedankt", reageert Blind met een knipoog in het Algemeen Dagblad.

-
Richard Liesveld floot een goede wedstrijd in Utrecht

Meer nieuws

Weer een optie minder voor Bayern: Lopetegui akkoord met Premier League-club
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
31
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
2
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
16
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties