Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind ontvangt afmelding en roept De Jong en Depay op

Laatste update:

Eerder werd al duidelijk dat Berghuis vanwege een knieblessure verstek moest laten gaan. Tegenover de absentie van de aanvallers staat de entree van twee nieuwe voorhoedespelers. Bondscoach Danny Blind heeft Siem de Jong en Memphis Depay toegevoegd aan de selectie.

De broer van Luuk mag daardoor hopen op zijn eerste interland sinds juni 2013. Mogelijk wordt de selectie binnenkort verder aangevuld met Arjen Robben. Die kampt met een lichte ribblessure. "Als het herstel van de 88-voudig international voorspoedig verloopt, kan bondscoach Blind later deze week mogelijk een beroep op Robben doen", schrijft de KNVB.

Had jij Memphis Depay ook weer bij de selectie gehaald?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
4
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties