Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind over droompass: 'Nee, dit heb ik nog nooit gedaan op de training'

Laatste update:

Na afloop reageerde Blind uitermate kalm op de zo fraai verlopen wedstrijd in Salvador. "Het was een mooie goal", sprak hij aan de NOS. In de studio gaven de analytici aan dat Oranje er vast en zeker flink op had geoefend, dat Blind zo'n schitterende pass verzond richting zijn aanvaller. "Nee, dit heb ik nooit gedaan op de training", was zijn reactie echter.

"Natuurlijk weet ik dat ze daar lopen, maar elke situatie is anders. Zonder na te denken gaf ik die pass. Natuurlijk geniet ik daarvan. Het voelt net zo goed als zelf een goal maken", aldus de trotse back van Oranje, die goed gedijde in het 5-3-2 systeem van de bondscoach. Blind noemde de 1-5 zege een grote uitslag voor Nederland. "Dit had niemand verwacht, maar we gingen wel het veld in om te winnen. Ik heb vooral genoten van de teamprestatie."

-
Daley Blind was een van de beste mensen aan de zijde van Nederland

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
19
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
59
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties