Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind schiet Man United in slot naar punt tegen WBA

Laatste update:

Van Gaal is er nog niet in geslaagd om een solide verdediging neer te zetten bij United. Zijn elftal moest het initiatief in de beginfase aan de tegenstander laten en incasseerde al na acht minuten de openingstreffer. Daarmee heeft United in slechts twee officiële wedstrijden onder leiding van de ex-bondscoach van Oranje zijn eigen doel schoongehouden. Na een counter pakte Andre Wisdom enkele meters over de rechterflank en op aangeven van zijn lage voorzet schoot Stéphane Sessègnon de bal schitterend in de kruising. Het beloofde dan ook al vroeg een moeilijke avond te worden voor United.

De roodhemden kregen na de goal wel wat meer grip op het duel, maar verder dan relatief ongevaarlijke schoten van Robin van Persie en Ángel Di María kwam men in het eerste half uur niet. De gasten voerden de druk op het doel van Boaz Myhill wel steeds verder op. Dat leverde nog een knal van Di María op de vuisten van Myhill op, een geblokte poging van Robin van Persie en twee voorzetten die net niet bij een Mancunian terechtkwamen. Van Persie stond overigens alleen in de spits; Radamel Falcao kampte met de naweeën van een jetlag en zat op de bank.

Marouane Fellaini begon eveneens op de reservebank, maar kwam bij het begin van de tweede helft in de ploeg voor Ander Herrera. De miljoenenkoop maakte direct het verschil: hij controleerde een voorzet van Di María op de borst en haalde vervolgens verwoestend uit. Myhill zag de bal in het dak van het doel belanden: 1-1. United was veel feller dan in de eerste helft en zette de vijandelijke defensie continu onder druk. Tot grote kansen kwam men echter niet en na 68 minuten kreeg men opnieuw een goal om de oren: Saido Berahino omzeilde de buitenspelval en vond de verre hoek.

Rafael mocht zich die goal aanrekenen, want de verdediger hief na de pass van Chris Brunt buitenspel op. Berahino maakte alweer zijn zesde competitiegoal van het seizoen: evenveel als Falcao, Di María en Van Persie tezamen. Van Gaal hoopte dat invaller Falcao het tij kon keren, maar de grootste kans was nog voor aanvoerder Van Persie. De Nederlander volleerde de bal een kwartier voor tijd tegen de paal. Het leek daardoor bij 2-1 te blijven, maar Blind besloot anders. De middenvelder schoot na 87 minuten een afvallende bal achter Myhill: 2-2. United speelt zondag thuis tegen lijstaanvoerder Chelsea.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties