Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind: 'Sommige spelers beseffen niet wat absoluut topvoetbal inhoudt'

Laatste update:

Hij wijst op spelers als Kevin Strootman en Arjen Robben, die de voorbije periode door blessureleed vrijwel nooit van de partij konden zijn. "Dat zijn jongens die veel van zichzelf eisen en ook een voorbeeld zijn voor anderen", aldus Blind. "We beschikken over veel jonge spelers die heel graag willen, maar nog niet het besef hebben wat absoluut topvoetbal inhoudt. Daarvoor heb je dat soort ervaren jongens nodig, daar heb je er nooit genoeg van."

De matige prestaties van Oranje zijn echter niet alleen te wijten aan de absentie van een aantal dragende krachten. Ook de mentaliteit laat soms te wensen over, vindt Blind. "Ik ga ervan uit dat iedereen van goede wil is, maar zeggen en doen zijn niet altijd dezelfde dingen. We zitten in een lastige fase en het is niet meer zoals in 1998, 2000 of 2010. We hebben niet veel spelers in de absolute top van Europa meer."

Meer nieuws

Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
12
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
15
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
16
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties