Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind spreekt zich uit over eventuele terugkeer bij Ajax en contact met Overmars

Laatste update:

Blind pakte enkele weken geleden de landstitel met Bayern op een knotsgekke slotdag in de Bundesliga. Het aandeel van de ex-Ajacied was echter niet groot, daar hij slechts 157 minuten maakte in het shirt van der Rekordmeister verdeeld over vijf optredens. Daarvan startte hij er één in de basis. Blind loopt aan het einde van deze maand uit zijn contract bij de Duitsers. "Hoe ik mijn toekomst tegemoet zie? Prima, denk ik", begint hij. "Ik ben nu transfervrij, dus er gaat veel op me af komen. Dat gaan we de komende weken rustig op een rijtje zetten en dan gaan we op gevoel een goede keuze maken."

Blind 'kan niet zo veel' zeggen over een eventuele terugkeer bij Ajax. "Ik kan alleen zeggen dat Ajax altijd mijn club is en dat die deur altijd open staat voor mij. Verder wil ik het daarbij laten. Ik weet niet of dat nu aan de orde is. Dat is ook niet aan mij. Ik ga gewoon mijn opties bekijken en dan hoop ik volgend seizoen weer veel aan voetballen toe te komen." De verdediger behoort net als Tijjani Reijnders niet tot de 23-koppige selectie van Ronald Koeman voor de wedstrijden in de Nations League, maar het tweetal blijft tot en met het duel met Kroatië wel onderdeel van de groep. Blind geeft aan dat zijn fitheid redelijk op orde is. "Negentig minuten spelen moet wel kunnen, denk ik. Ik ben fit, maar niet heel wedstrijdfit."

"In Duitsland weten ze wel wat trainen is", lacht hij. "Of dat een verschil met Ajax is? Ja, dat is wel een verschil. Ik heb de afgelopen tijd wel op het hoogste niveau getraind, zo is het bij Bayern. De intensiteit ligt hoog. Ik voel me fit en lichamelijk heel goed. Ik ben klaar voor wat er nu nog gaat komen en ook wat er na de zomer gaat gebeuren." De naam van Blind werd eerder op de dinsdag, net als al vaker dit seizoen, genoemd als potentiële versterking voor Royal Antwerp. De verdediger wil niet zeggen of hij al contact heeft gehad met Marc Overmars over een eventuele overstap naar België. "Daar ga ik me niet over uitlaten. Ik heb hem gefeliciteerd met het kampioenschap en de dubbel. Het is fantastisch hoe ze het daar hebben gedaan. Of Overmars toen gelijk zei: 'Tot over een paar weken'? Nee, dat niet. Zo snel gaat dat niet", sluit Blind lachend af.

Moet Ajax een poging wagen om Daley Blind terug te halen?

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
9
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties