Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind twijfelde na drama rond Eriksen: 'Ziet de emoties na wissel van De Boer'

Laatste update:

Blind gaf maandagavond tegen de NOS toe dat dat de hartstilstand van Eriksen voor hem een beladen moment was. "Ik zat op mijn hotelkamer. Ik had mijn vrouw aan de telefoon, mijn moeder en mijn vrienden. En dan neem je toch de beslissing. Je trekt je voetbalschoenen weer aan, de wedstrijd komt dichterbij, het gaat weer gebeuren", aldus de 32-jarige verdediger.

Een dag later speelde het Nederlands elftal zijn eerste poulewedstrijd van het EK tegen Oekraïne (3-2 winst). Blind overwoog om niet in actie te komen, maar deed dit uiteindelijk toch. "Om het niet te doen, om niet te spelen was veel verder weg. Die drempel zou alleen maar groter worden om het daarna wel weer op te pakken."

Bondscoach Frank de Boer besloot Blind halverwege de tweede helft te wisselen voor Nathan Aké, waarna de 94-voudig international van Oranje werd overmand door emoties. "Je ziet de emoties na de wedstrijd, na de wissel van De Boer. Ook hij was er natuurlijk voor mij, net als assistent Ruud van Nistelrooij en de dokter Edwin Goedhart. Intern waren ze er allemaal voor me. Ik ben blij dat ik het gedaan heb."

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
16
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
331
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties