Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind vol ongeloof: 'Vincent Janssen mist twintig minuten, dat is niet goed'

Laatste update:

Blind sluit sowieso uit dat Lens zondag inzetbaar is in het WK-kwalificatieduel met Luxemburg. De aanvaller kampt met een kwetsuur aan de hamstrings. "Kansloos dat hij het haalt. Ook Janssen is ogenschijnlijk kansloos voor het duel met Luxemburg, dat is een aderlating." Janssen is voor controle naar het ziekenhuis gegaan nadat de aanvaller met zijn hoofd botste tegen de elleboog van Simon Mignolet

"Hij mist een periode van twintig minuten. Dat is niet goed, natuurlijk." Blind weet nog niet of hij nieuwe spelers gaat oproepen. "Dat gaan we vanavond in alle rust even bekijken", vertelde de oefenmeester in gesprek met SBS6. "Het gaat nu om één wedstrijd, ik weet niet of ik extra spelers ga oproepen. Als blijkt dat ik de oplossingen niet voorhanden heb, zal ik iemand toevoegen."

"De situatie van Schaars moeten we nog even bekijken." Blind kampt deze interlandweek al met de nodige personele problemen. Rick Karsdorp, Davy Pröpper, Terence Kongolo, Quincy Promes, Stefan de Vrij en Daryl Janmaat zijn allen geblesseerd.

-
Moet Danny Blind een of meerdere spelers erbij halen?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
96
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties