Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Blind volgt op handen zijnde transfer van Cillessen met argusogen'

Laatste update:

Ter Stegen mocht de afgelopen twee seizoenen alleen in de Champions League en de Copa del Rey keepen. Claudio Bravo was de eerste keus van trainer Luis Enrique in competitieduels. Nu de Chileen een dezer dagen aan Manchester City wordt verkocht, zal Ter Stegen hoogstwaarschijnlijk de voorkeur krijgen boven Cillessen. De Duitser heeft wel als nadeel dat hij nog enkele weken aan de kant staat met blessureleed.

De mogelijkheid dat Cillessen mogelijk alleen wedstrijden in de Copa del Rey speelt, als Ter Stegen ook in de Champions League mag keepen, kan grote gevolgen hebben, zo denkt Valentijn Driessen. "Bondscoach Danny Blind zal de op handen zijnde transfer van zijn doelman met argusogen volgen", zo schrijft de chef voetbal van De Telegraaf vrijdag in zijn column.

Cillessen is voorlopig nog de eerste doelman van Oranje, maar Blind heeft ook de beschikking over keepers als Jeroen Zoet, Maarten Stekelenburg en Michel Vorm. "Zij zullen bij het Nederlands elftal snel de voorkeur verdienen boven een keeper, die de bank warm houdt. Zelfs als die reservebank in Barcelona staat", zo stelt Driessen, die het hoe dan ook een uitdaging vindt voor Cillessen om na vijf jaar de sleur bij Ajax te doorbreken.

Wie vind jij de betere doelman?

Meer nieuws

Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
22
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
9
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
3
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties