Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind: 'Voor sommige spelers is het misschien inderdaad de laatste kans'

Laatste update:

Donderdag is IJsland in Amsterdam de tegenstander en dan debuteert Danny Blind als bondscoach. Hij kan een beroep doen op het eergevoel van de meest ervaren internationals, schrijft De Telegraaf op de dag van de wedstrijd. Het EK 2016 missen is hun eer te na en zij zullen dan ook vol gas geven tegen de IJslanders. Blind moet er niet aan denken dat Oranje voor het eerst sinds 2002 absent zou zijn op een groot toernooi.

"Ik wil me niet voorstellen dat het EK in Frankrijk zonder Nederland wordt gespeeld. Dat is ook wat de spelers in hun hoofd hebben", geeft Blind aan in de krant. "Het is dicht bij huis, dus het supporterslegioen zal groot zijn en voor sommige spelers is het misschien inderdaad de laatste kans om op een groot toernooi aanwezig te zijn."

De oudste spelers in de selectie van Blind zijn op dit moment Arjen Robben (32), Robin van Persie (32) en Wesley Sneijder (31). Vroeger werden zij samen met Rafael van der Vaart (32) gerekend tot de 'Fantastic Four', maar Van der Vaart zat er een jaar geleden voor het laatst bij, zonder minuten te maken. Tegen Colombia (november 2013) speelde hij zijn 109de en vooralsnog laatste interland.

Voor de andere drie zit een langdurige afwezigheid bij Oranje er niet aan te komen. Aanvoerder Robben zegt dat de groep goed is voorbereid en weet wat er van Nederland wordt verwacht in Amsterdam. "Iedereen weet waar het om gaat en we zullen alles geven. Het gaat erom onze taken met passie uit te voeren, maar onszelf niet voorbij te lopen."

-
Denk je dat Arjen Robben, Robin van Persie en Wesley Sneijder opgaan voor hun laatste toernooi?

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
4
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
12
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties