Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind vreest niet voor toekomst: 'Je bent op zoek naar negativisme'

Laatste update:

"Ja, je bent duidelijk op zoek naar een antwoord. Misschien wil je dat ik in negatieve zin een uitspraak doe, maar ik ga gewoon keihard werken en zie ernaar uit om met Mourinho samen te werken", aldus de international van het Nederlands elftal. "Ik ben niet zo groot als Pepe bijvoorbeeld, maar ik denk dat ik heb laten zien dat ik mijn mannetje kan staan in de Premier League, ook verdedigend gezien."

"We hebben afgelopen seizoen de minste goals geïncasseerd in de Premier League en ook de meeste clean sheets behaald. Bovendien heb ik bijna elke wedstrijd gespeeld, dat is toch een lekker gevoel", aldus Blind, die wel zegt te balen van het ontslag van Louis van Gaal: "Het is een lastige en vervelende situatie. Ik heb altijd heel fijn onder Van Gaal gewerkt en ontzettend veel van hem geleerd."

Denk jij dat Daley Blind volgend seizoen voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties