Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind: 'We kunnen lachen als een boer met kiespijn, maar het is cruciaal'

Laatste update:

"We waren bij vlagen slordig en dat kunnen we onszelf aanrekenen, dat moet beter", begint Blind in gesprek met Ajax TV. "Normaal zijn we daar sterk in, maar vandaag een keer niet. We weten het soms ook wel. Als iemand een foute bal inspeelt, doet hij dat niet expres. We willen het zo goed mogelijk doen, maar soms zitten dit soort wedstrijden ertussen. Dan komt het op strijd aan en dat hebben we zeker gedaan, we hebben ze het niet makkelijk gemaakt. Het is gewoon een topploeg."

Afgekeurd doelpunt Promes zorgt voor twijfels op internet en televisie

Lees artikel

"Wat ik net hoorde, was de goal geen buitenspel. Dat is ook zuur, het gaat in het topvoetbal om details. Dit is een belangrijk detail, maar we kunnen het niet meer terugdraaien. We kunnen lachen als een boer met kiespijn, maar het zijn cruciale momenten in een wedstrijd", gaat de verdediger annex middenvelder verder. De afgekeurde treffer van Promes deed op sociale media het nodige stof opwaaien, omdat het verkeerde fragment gebruikt zou zijn om buitenspel aan te tonen.

"Het was een 0-0-wedstrijd, beide ploegen creëerden in de tweede helft niet echt grote kansen. Dat was meer op zijn plaats geweest, denk ik", aldus Blind. Ajax en Chelsea hebben nu allebei zes punten na drie wedstrijden in Groep H van de Champions League. "We hebben de laatste tijd wedstrijden over de streep getrokken en nu valt het net de verkeerde kant op, daar moeten we mee bezig zijn. We moeten elkaar blijven verbeteren en het geeft aan dat we er nog lang niet zijn. Het is ook niet zo dat we moesten denken dat we er al waren. Het is een hele moeilijke poule, we hebben twee keer overtuigend kunnen winnen, maar het had ook anders kunnen lopen."

"Chelsea is gewoon een goede ploeg en het was fiftyfifty. Wij kunnen veel beter, al denk ik dat onze goal geen buitenspel was", voegt Tadic toe in gesprek met Veronica. "Het was moeilijk, wij kunnen beter spelen. We moeten door naar de volgende wedstrijd. De mentaliteit was goed, maar in balbezit waren wij soms slordig. We begingen bij vlagen simpele fouten. Dat mag niet gebeuren en we moeten kijken wat daar de oorzaak van was."

UEFA Champions League
Ajax
0 - 1
Chelsea
Werd de treffer van Quincy Promes terecht afgekeurd?

Meer nieuws

Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
7
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
3
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
4
Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
15
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties