Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind wijst suggestie van de hand: 'Dat is niet eens door mijn hoofd gegaan'

Laatste update:

Blind stelt dat het 'in de groep goed zit'. "Onze manier van spelen is ook ontzettend goed. En laten we niet vergeten wat we wél gepresteerd hebben. Het is heel makkelijk om alles nu heel snel negatief te zien", zegt de verdediger annex middenvelder. Hij wijst op de blessures van vijf tot zes basisspelers. "Ik denk dat geen enkel team ter wereld dat kan opvangen. Nog steeds is het geen excuus, want we hebben een grote selectie. Maar het speelt wel mee. Veel jongens moesten terugkomen en er gelijk staan."

Maher over Ajax: 'Je ziet dat het vertrouwen heel dun is bij hun' | In the Zone

"Soms heb je tijd nodig om fit te worden, ik ook. Dit was mijn vijfde wedstrijd in dertien dagen. Maar de trainer ter discussie; dat is niet eens door mijn hoofd gegaan", vervolgt Blind. Voor de camera van FOX Sports beaamt hij dat Ajax 'in de hoek zit waar de klappen vallen'. "We zijn nog steeds dezelfde groep jongens en we moeten het gewoon met elkaar oppakken. We moeten door en aan de hand van het positiespel in de eerste helft kunnen we ook zeker vooruit kijken. Maar uiteindelijk gaat het om doelpunten en die ga je niet maken door alleen te passen. We moeten zorgen voor een ommekeer, dat beseffen we maar al te goed."

Blind vindt het lastig om de vinger op de zere plek te leggen. "We komen zeker wel in de aanvallende posities, maar de bal wil er niet in. Misschien moeten we meer het geluk opzoeken en soms wat minder lang breien. Of we moeten juist langer aan de bal blijven en zoeken naar een opening", aldus Blind, die in Utrecht weer op het middenveld speelde. "Martínez voelde zich de laatste tijd prettig als centrale verdediger en de trainer wilde, denk ik, ook wat meer vastigheid. Voor mij maakt het niet uit op welke positie ik speel. Ik probeer de ballen tussen de linies te spelen in de hoop dat we daarna verder kunnen voetballen."

Krijgt Erik ten Hag de boel nog aan de praat?

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
12
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties