Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind wordt bij eerste persconferentie meteen gevraagd naar Schreuder

Laatste update:

Blind werd tijdens het persmoment onder meer gevraagd naar zijn moeizame relatie met Alfred Schreuder. De verdediger annex middenvelder raakte kort voor de winterstop zijn basisplaats kwijt en onderhield geen warme banden met de in Barneveld geboren oefenmeester. "Er is de afgelopen tijd veel in het nieuws verschenen over Ajax en mij", aldus Blind. "Ik denk niet dat dit het juiste moment is om daarover te praten. Misschien dat ik op een later moment terugkom om mijn kant van het verhaal te vertellen. Voor nu is dat niet belangrijk."

Tussen Kerst en Oud en Nieuw werden de eerste gesprekken gevoerd over een transfer van Blind, waarna de deal deze week in een stroomversnelling raakte. Heel veel tijd om informatie in te winnen heeft de routinier dan ook niet gehad. "Het ging allemaal heel snel, maar ik heb Matthijs de Ligt een paar keer gesproken. Hij was heel blij. Ik denk niet dat er hier een taalbarrière zal zijn. Ik ben al begonnen met Duits leren. Ik wil vooral het team helpen en mijn ervaring meebrengen. Natuurlijk wil ik zo veel mogelijk spelen, maar ik ken mijn plek. We zien wel wat er in de zomer gebeurt."

Blind heeft een contract voor een halfjaar getekend en gaat spelen met rugnummer 23. "Ik weet dat ik misschien niet de eerste keus zal zijn, maar ik zal hard vechten om altijd te spelen en alles geven om mijn teamgenoten te helpen", aldus Blind, die voor het eerst in de Bundesliga actief zal zijn. "De Bundesliga is een sterke competitie waar veel wordt gevraagd op fysiek gebied. Ik kijk ernaar uit om in deze competitie te spelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn ploeggenoten mij zullen helpen om hier snel mijn weg te vinden."

Meer nieuws

Ajax Vrouwen winnen voor 6de keer TOTO KNVB Beker na zege op Fortuna Sittard
0
Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
5
Dortmund wil Sancho behouden maar hoort fikse vraagprijs van Manchester United
8
Maarten Martens blijft na 'bijzonder seizoen' definitief aan als coach van AZ
17
VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties