Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Blind zit bij grote Europese club en heeft ook mogelijkheden bij andere clubs'

Laatste update:

"Het feit dat ze in gesprek zijn geeft aan dat hij daar wel open voor staat", legt de oud-verdediger uit in gesprek met Radio 1. Blind vervult sinds een aantal maanden een bestuurlijke functie bij zijn oude club en kan daardoor niet te veel op de situatie ingaan: "Ik ben tegenwoordig ook commissaris van Ajax, dan wordt er niet verwacht dat je in dit soort zaken commentaar geeft naar buiten toe."

Ajax speelt over twaalf dagen zijn eerste wedstrijd tegen Sturm Graz in de voorrondes van de Champions League en zou dan graag al kunnen beschikken over Blind. Zijn vader geeft echter aan dat er meer kapers op de kust zijn: "Hij zit in een fase van zijn leven, 28 jaar, waarin je op je sterkst bent. Hij zit bij een hele grote club in Europa, met ook mogelijkheden bij andere clubs. Dat is ook de reden waarom het al even duurt."

De club van trainer Erik ten Hag leek zich in eerste instantie te gaan versterken met Boca Juniors-verdediger Lisandro Magallán, die een aantal weken geleden zelfs als een medische keuring onderging. Eerder deze week werd echter bekendgemaakt dat die transfer van de baan is, waardoor directeur spelerszaken Marc Overmars nu vol voor de rentree van Daley Blind lijkt te gaan.

Denk jij dat Daley Blind volgend seizoen voor Ajax speelt?

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
4
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties