Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blom blijft bij omstreden penalty: 'Volgens mij is er geen andere straf'

Laatste update:

De valpartij van PSV-linksback Jetro Willems, na een duel met Jan-Arie van de Heijden, was in de ogen van de Vitesse-spelers geen strafschop waard. Blom blijft ook na het zien van de televisiebeelden echter van mening dat de bal terecht op de stip ging. "Er is contact", geeft de arbiter aan voor de camera's van FOX Sports. Blom gaf wel toe dat hijzelf in eerste instantie een corner wilde geven aan de Brabanders.

De vierde official fluisterde de leidsman evenwel in dat er echt sprake was van een overtreding van Van der Heijden, waardoor Blom zich liet overtuigen. "Hij brengt hem ten val", bleef de fluitist naderhand bij dat standpunt. "Volgens mij is er geen andere straf. Als dat op het middenveld gebeurt, fluit je er ook voor", maakt Blom duidelijk.

-
Vind je dat PSV terecht een penalty heeft gekregen?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
9
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
23
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
32
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties