Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Blom vertelde glashard dat het een duidelijke handsbal was'

Laatste update:

Vorig weekend werd hij met rood weggezonden in de wedstrijd tegen PSV, voor een handsbal. Kevin Blom bleef bij zijn standpunt en een beroep van Cambuur haade niets uit. Trainer Henk de Jong noemde dat al ergerlijk en Van de Streek zelf betreurt ook dat de schorsing van een wedstrijd gewoon bleef staan, terwijl de handsbal toch omstreden was en door velen betwist werd.

"Andrés Guardado schiet die bal vanaf vier meter keihard tegen mij aan", zegt Van de Streek in het Algemeen Dagblad. "Kijk, als ik nu met uitgestoken armen aan het keepen ben, dan is het duidelijk dat ik een speler zijn scoringskans ontneem. Dat is in deze situatie niet het geval", treurt de middenvelder. Hij zegt dat de bal er alsnog niet in was gegaan als Guardado niet zijn arm had geraakt. Dat gaven speler en club ook aan bij de KNVB. "Scheidsrechter Kevin Blom vertelde echter glashard dat het een duidelijke handsbal was."

Had de rode kaart voor Sander van de Streek geseponeerd moeten worden?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
14
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties