Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blom zag 'duidelijke rode kaarten' en gaat spreekkoren melden bij aanklager

Laatste update:

De toeschouwers van Heerenveen waren het duidelijk niet eens met de rode kaart voor Marzo, die na een halfuur moest gaan douchen, omdat hij de doorgebroken Florian Jozefzoon neerhaalde. Blom werd belaagd met spreekkoren en dit krijgt mogelijk nog een vervelend staartje voor Heerenveen. "Ik heb inmiddels een redelijke olifantenhuid gekregen, maar dit keur ik natuurlijk zeker niet goed en ik ga hierover een duidelijk verslag schrijven naar de aanklager", zei Blom.

De scheidsrechter had het idee dat de fans van Heerenveen 'door het snelle sms-verkeer' wel redelijk snel doorkregen dat Marzo een terechte rode kaart had gekregen. "In de tweede helft heb ik gelukkig niets meer gehoord", zei Blom, die nooit heeft overwogen om de wedstrijd te staken. Volgens de arbiter ligt die beslissing niet bij hem, maar bij Heerenveen.

-
Beide rode kaarten waren terecht

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
2
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
9
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties