Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blunder Casillas leidt eerste uitverlies Spanje sinds 2006 in

Laatste update:

In een levendige openingsfase was de beste kans voor de thuisploeg. Robert Mak beantwoordde een voorzet van Peter Pekarik met een volley, maar zag zijn inzet gekeerd worden dankzij een geweldige reflex van Casillas. De doelman ging enkele minuten later echter finaal de fout in. De vrije trap van Kucka was van ver, werd door niemand aangeraakt en ging door het midden, maar Casillas beoordeelde het schot van de Slowaak helemaal verkeerd: 1-0.

Spanje had het in de eerste helft lastig tegen een relatief agressief Slowakije, dat dankzij een goed functionerend middenveld voortdurend in beweging was. Bij de ploeg van Del Bosque was de toevoer naar Diego Costa onvoldoende; bovendien vocht de Spaanse Braziliaan verbeten duels met Martin Skrtel uit. In de laatste minuten voor rust zette Spanje meer druk op het doel van Matus Kozacik, die antwoord had op kopballen van Diego Costa en Sergio Busquets.

Na de onderbreking zocht Spanje nadrukkelijk naar de gelijkmaker, maar het ontbrak vporal aan precisie in de afronding. David Silva miste een opgelegde kans en ook Fàbregas kreeg het leer niet voorbij Kozacik. Del Bosque opteerde voor de inbreng van Pedro en Alcácer en Slowakije moest zich noodgedwongen beperken tot tegenhouden. Het resulteerde in de 1-1.

Alcácer positioneerde zich goed tussen de centrale defensie van Slowakije, controleerde de pass van Jordi Alba en schoot het leer diagonaal achter Kozacik. De regerend Europees kampioen kon niet lang van de 1-1 genieten. De voorzet van Michal Duris vanaf de rechterkant was goed en Casillas kon de kopbal van Miroslav Stoch niet keren: 2-1. Zodoende komt er een einde aan de Spaanse reeks van veertien opeenvolgende gewonnen kwalificatieduels (WK en EK) buitenshuis. De laatste officiële nederlaag buiten Spanje én op Europese bodem was op 7 oktober 2006, tegen Zweden (2-0).

-
Spanje heeft de beste selectie van alle Europese landen

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
12
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
12
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
9
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties