Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blunder Padt leidt volgende klap voor zwalkend FC Groningen in

Laatste update:

Van de laatste dertien Eredivisie-wedstrijden tegen FC Groningen wist Heracles slechts twee duels in winst om te zetten. Na een kwartier spelen leek een volgende overwinning weer niet aanstaande, aangezien Groningen tot scoren kwam via Mimoun Mahi. Waar Ritsu Doan even daarvoor het aluminium trof, wist Mahi wel een doelpunt te produceren door twee verdedigers van zich af te schudden en raak te schieten in de rechterhoek: 0-1.

Heracles rechtte de rug en tien minuten later was de gelijkmaker een feit. Adrián Dalmau kon profiteren van een door Padt weggegeven rebound en scoorde: 1-1. Het restant van de eerste helft stond vervolgens in het teken van de VAR. Scheidsrechter Martin van den Kerkhof gaf achtereenvolgens Heracles en Groningen een pingel, maar beide keren greep de VAR in en werden de gegeven strafschoppen teruggedraaid.

Direct na de thee was het weer raak voor Dalmau en wederom zag Padt er niet goed uit. De doelman van Groningen liet een voorzet van Brandley Kuwas knullig glippen, waarna de spits alert reageerde en zijn ploeg de voorsprong bracht. Groningen probeerde vervolgens het doel van Janis Blaswich te bereiken, maar de bezoekers creëerden net als Heracles weinig kansen. De ploeg van Wormuth verdedigde de 2-1 voorsprong, maar Groningen werd op het einde van het duel gevaarlijker.

Een kwartier voor tijd redden de paal en Tim Breukers de thuisploeg. Ritsu Doan schoot na een pass van Mahi op de paal, waarna aanvoerder Breukers ingreep en Mateo Cassierra niet liet scoren. Tien minuten voor tijd gooide Kuwas de wedstrijd in het slot. Bij een goede counter kon de aanvaller, op aangeven van Kristoffer Peterson, succesvol de trekker overhalen en voor het derde doelpunt voor Heracles tekenen. In blessuretijd wist Kuwas wederom te scoren door een vrije trap tegen de touwen te werken: 4-1.

-
Verwacht jij dat FC Groningen dit seizoen bij de laatste vijf van de Eredivisie eindigt?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
349
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties