Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Blunder' van Ajax: 'We herkennen kennelijk geen talent meer'

Laatste update:

"Twee jaar geleden werd duidelijk dat Ajax hem nooit had moeten laten lopen, toen hij als beste man van het veld Jong Oranje met 1-3 deed verliezen van Jong Slowakije", schrijft de journalist annex columnist voor Het Parool. "Intussen heeft hij een plek in het nationale team van Slowakije, dat donderdag ten onrechte van Schotland verloor."

"Beide landen hebben 5,3 miljoen inwoners, maar over spelers als Lobotka en Marek Hamsík beschikken de Schotten niet", aldus Spaan, die het een 'blunder' noemt dat Ajax de optie tot koop niet lichtte en Lobotka daardoor liet lopen. "Niet alleen leiden we steeds slechter op, we herkennen klaarblijkelijk ook geen talent meer."

Lobotka, enkelvoudig international van Slowakije, speelde dertig wedstrijden voor de beloften van Ajax en kwam daarin tot drie doelpunten en één assist. In dienst van Nordsjaelland kwam hij tot 62 optredens en die club verdiende volgens Ekstra Bladet veertig miljoen kronen aan de transfer van Lobotka, omgerekend ruim 5,3 miljoen euro.

Is het een 'blunder' geweest van Ajax om Stanislav Lobotka te laten gaan?

Meer nieuws

Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
4
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
3
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
1
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
14
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties