Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blunder van arbitrage in Camp Nou gaat wereld over: 'Het is ongelooflijk'

Laatste update:

Míchel vindt het tijd om het over het functioneren van scheidsrechters te praten. "Dit moment was zo duidelijk dat het niet eens het discussiëren waard is", zo verzuchtte de geplaagde coach, die met Málaga slechts één punt verzamelde. "Het was uiteindelijk niet van invloed op de uitslag, al stonden we al na twee minuten achter en dat is niet lekker voetballen."

"We praten niet over scheidsrechters, we mogen niet over scheidsrechters praten, maar misschien zouden we dat wel moeten doen", zo gaf Míchel te kennen. "We weten dat het fluiten van een wedstrijd moeilijk is, maar zó moeilijk? Dit gebeurt trainers en spelers ook, fouten maken is menselijk, maar dergelijke beslissingen kunnen van zeer grote invloed op een wedstrijd zijn."

Luis Hernández was getuige van het bizarre moment. "De bal ging een halve meter over de achterlijn, het is ongelooflijk", zei de verdediger van Málaga vol ongeloof. "Niet voor de eerste keer zijn we de dupe van een arbitraire fout. We hebben er nu negen speeldagen op zitten, dus het is tijd dat ik het aangeef. Zes keer hebben we dankzij een fout van de arbitrage een doelpunt tegengekregen, na slechts negen duels.

-
Barcelona wordt altijd bevoordeeld door de arbitrage

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
0
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties