Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BN'ers vol onbegrip over massaal gedeelde beelden uit Johan Cruijff ArenA

Laatste update:

Op Instagram worden beelden gedeeld waarop feestende Ajax-supporters te zien zijn in het eigen stadion. "Het is maar goed dat wij in het theater nog even die anderhalve meter aanhouden, want bij mij in de zaal gaat het er vaak stukken heftiger aan toe dan hier", reageert Groenendijk op cynische wijze onder de video die hij op zijn account deelt. "Deze taferelen heb ik al als ik een ballad zing... Kun je nagaan als ik 'Tebbie nou op je muil?!' inzet. Dan ben je je leven niet zeker in de schouwburgen in Sittard en Hoogeveen."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Richard Groenendijk ®?official (@richard_groenendijk)

Stylist en presentator Fred van Leer deelt op Instagram dezelfde video met feestende Ajax-fans. "Ik gun het Iedereen!!!! Maar dan bedoel ik ook IEDEREEN!!!!!", aldus Van Leer, die bijval krijgt van collega's onder zijn video. "We kunnen niet meer stil blijven. Is KLAAR!", schrijft zangeres Glennis Grace. Ook Edsilia Rombley en Danny de Munk laten blijken het eens te zijn met de woorden van Van Leer. "Toen ik gister het zoveelste berichtje binnenkreeg met gecancelde shows terwijl ik DEZELFDE avond dit op tv zie.. wist ik even niet meer wat ik ervan moest vinden", schrijft vocalcoach Rob de Nijs op social media. "Het valt niet te rijmen", reageert actrice annex presentatrice Marlijn Weerdenburg. Jim Bakkum zegt: "Het is zo, zo krom."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door R O B M U S I C 7 (@robmusic7)

Bij professionele sportwedstrijden mogen twee derde van de stoeltjes in het stadion worden bezet. Supporters hoeven ook geen anderhalve meter afstand tot elkaar te houden. Er gelden wel andere regels: wie geen vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve coronatest kan laten zien, is niet welkom. Terwijl de voetbalstadions deels gevuld mogen worden, blijven de poppodia en theaters dicht voor het grote publiek. Voorstellingen en concerten waar bezoekers geen vaste zitplaats hebben, zijn niet toegestaan. Eendaagse festivals kunnen deze zomer alleen doorgaan onder strikte voorwaarden. Er mogen maximaal 750 bezoekers komen en het festival moet in de open lucht of in een open tent plaatsvinden.

Het demissionaire kabinet heeft vorige week besloten dat vanaf 20 september volle stadions bij wedstrijden in het betaald voetbal mogelijk weer zijn toegestaan. De limiet van twee derde van de capaciteit bij een evenement in de open lucht wordt dan losgelaten. Deze versoepeling kan echter alleen doorgaan als de coronabesmettingen beheersbaar blijven en de vaccinatiegraad verder oploopt. Op 17 september wordt besloten of het verantwoord is om deze stap te zetten.

-

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
26
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
2
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
0
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
64
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties