Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boateng levert contract in: 'Alleen lekker weer is niet voldoende'

Laatste update:

In gesprek met Voetbal International laat hij weten spijt te hebben van de overstap. "Het niveau, de mentaliteit, het was gewoon niet wat ik verwachtte. De club had er wel begrip voor. Voor iemand die jarenlang in de Premier League heeft gespeeld is het verschil te groot. De Griekse topclubs zijn van goed niveau, maar de rest is gewoon minder", zo heeft Boateng (35) hoogstpersoonlijk ondervonden.

Ook buiten het veld voelde Boateng zich in Griekenland allesbehalve op zijn plek. "Alles valt of staat met het voetbal, maar Xanthi ligt wel erg ver van alles vandaan", aldus de Rotterdammer. "Voor een stadsmens die Londen of Rotterdam gewend is, is alleen lekker weer niet voldoende. Wat ik mezelf verwijt is dat ik vooraf te weinig onderzoek heb gedaan, bij een volgend avontuur zal ik die fout niet meer maken."

Feyenoord moet proberen om George Boateng terug te halen

Meer nieuws

Zinderend slot en afgekeurde goal bezorgen Club Brugge negentiende landstitel
24
Live meepraten in de LaLiga: Sevilla - FC Barcelona
7
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die maandag kans maken
15
Galatasaray kroont zich mede dankzij beauty van Icardi tot kampioen van Turkije
43
Finale play-offs wordt gestaakt door krankzinnig vuurwerkgevecht tussen vakken
68
Live meepraten in de Serie A: Hellas Verona - Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties