Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bobic bevestigt belangstelling: 'Maar het bedrag van Ajax moet redelijk zijn'

Laatste update:

Bobic bevestigt dat Hertha geïnteresseerd is, maar benadrukt tegelijkertijd dat een transfer van Ekkelenkamp naar Berlijn nog geen uitgemaakte zaak is. "We kennen de speler goed en hebben interesse. We kijken nu of een transfer mogelijk is. Er moet sprake zijn van een redelijk en verstandig bedrag, anders komen we niet in actie", geeft Bobic te kennen. Voetbal International meldde dat Overmars zou hopen op 'enkele miljoenen' voor het nog tot medio 2022 lopende contract van Ekkelenkamp in Amsterdam.

FC Twente meldde zich eerder bij Ajax, maar de Amsterdammers hapten niet op de gestelde deadline vanuit Enschede, waarna de transfer van de baan was. Ook KRC Genk en sc Heerenveen werden eerder genoemd als geïnteresseerde partij. Overmars liet aan het weekblad weten dat Ekkelenkamp deze zomer in ieder geval mag vertrekken bij Ajax. "Aan een vertrek van Jurgen Ekkelenkamp gaan we meewerken. Hij heeft nog een eenjarig contract en mag verlengen, maar wat kan je die jongen bieden. Ik verwacht dat daar in de komende weken wel ontwikkelingen gaan zijn."

Ekkelenkamp maakte drie jaar geleden zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax en speelde daarna vooral voor het beloftenelftal van de Amsterdammers. De middenvelder leek afgelopen seizoen dicht bij zijn definitieve doorbraak: hij kreeg met name in de eerste seizoenshelft veel speelminuten onder Erik ten Hag, maar verdween naarmate de jaargang vorderde steeds verder uit beeld. In totaal staat hij op 39 officiële wedstrijden voor Ajax, waarin hij 6 keer scoorde en 5 assists gaf.

Meer nieuws

John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect'
1
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
2
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
1
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties