Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bod van Chelsea afgeslagen; vraagprijs bedraagt tien miljoen euro'

Laatste update:

De Tsjech werd maandag verkocht aan Arsenal en de 28-jarige Begovic zou hem dus moeten vervangen op Stamford Bridge. Hij heeft altijd al de ambitie gehad om in de Champions League uit te komen en ligt nog maar twaalf maanden vast bij Stoke. The Potters willen de veertigvoudig international langer aan hen binden, maar de vraag is of dat gaat lukken.

Begovic zou immers ook in de belangstelling staan van clubs als Internazionale, Liverpool, Manchester United en Aston Villa. Laatstgenoemde club zou ook al een tevergeefs een bod hebben uitgebracht op Begovic, die een verleden heeft bij onder meer Portsmouth. Als Begovic niet haalbaar blijkt, schakelt Chelsea waarschijnlijk door naar Robert Green van Queens Park Rangers.

Voor wie moet Chelsea gaan?

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
13
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
7
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
6
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties