Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bod van 70 miljoen op ex-Golden Boy geweigerd: 'Wie buiten PSG doet dat?'

Laatste update:

Naast Sanches wordt er ook getrokken aan Gabriel Magalhães, Jonathan Ikone en Victor Osimhen. "We hebben aanbiedingen binnengekregen die de tweehonderd miljoen euro overstijgen", beaamt Lopez in een onderhoud met L'Équipe. "Maar we zijn niet van plan om ook maar ergens op in te gaan. We willen namelijk competitief blijven en de balans van het elftal moet onaangetast blijven."

Lopez geeft gelijk een voorbeeld van de toegenomen interesse in spelers van Lille. "We hebben bijvoorbeeld aanbiedingen van meer dan zeventig miljoen euro ontvangen voor Sanches. Hij gaat echter niet weg. Onze sportieve ambities zijn belangrijker dan het financiële plaatje. We willen als club in ontwikkeling blijven. Hoeveel clubs in de Ligue 1, Paris Saint-Germain niet meegerekend, zouden een bod van ruim zeventig miljoen euro weigeren?"

Sanches kwam vorig jaar zomer voor twintig miljoen euro over van Bayern München, waar de middenvelder nooit een vaste plaats wist te veroveren. In het shirt van Lille schopte de spelmaker het tot 4 treffers en 1 assist in 30 duels. Eerder in zijn loopbaan speelde Sanches voor Benfica en Swansea City (huurbasis). De achttienvoudig international van Portugal werd in 2016 nog uitgeroepen tot Golden Boy, als grootste talent op de Europese velden.

Verwacht jij dat Renato Sanches op termijn weer bij een Europese topclub speelt?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
11
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
158

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties