Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bod van zeventig miljoen op Lacazette afgewezen: 'Hij is onmisbaar'

Laatste update:

Om die reden is Olympique Lyon niet van plan om haar sterspelers van de hand te doen, ondanks dat er clubs zijn die veel geld over hebben voor de spelers. "We willen dichterbij de koploper van de competitie komen en het is zo goed mogelijk doen in de Europa League. Alexandre Lacazette, Nabil Fekir en Corentin Tolisso zijn onmisbaar bij ons, net als alle andere spelers op wie er biedingen zijn gedaan", zegt voorzitter Jean-Michel Aulas tegen RMC.

Meer: Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco

"Op dit moment hebben we zes of zeven biedingen liggen op onze beste spelers. Het is waar dat clubs bereid zijn tussen de veertig en zeventig miljoen te betalen voor Alexandre", stelt Aulas. Lacazette werd de afgelopen tijd in verband gebracht met onder meer Arsenal, Liverpool en West Ham United. De spits scoorde 76 doelpunten voor Lyon in 117 wedstrijden. De Franse club is in de volgende ronde van de Europa League de tegenstander van AZ.

Maakt Olympique Lyon een goede keuze door haar sterspelers niet te verkopen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties