Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bodde: 'Ik ben blij dat ik nog leef, ik blijf vechten als een leeuw'

Laatste update:

Op de tribune klapte men de handen stuk voor de 31-jarige oud-middenvelder en men zong One Ferrie Bodde! Op het scorebord stond de tekst Once A Jack, Always A Jack. "De club, spelers en supporters betekenen enorm veel voor mij", zegt Bodde op de website van the Swans. "Wat ze tijdens die wedstrijd deden, was ongelooflijk en ik blijf hen eeuwig dankbaar. De steun was overweldigend, ik kreeg kippenvel en ik was erg emotioneel."

Bodde, die vijf seizoenen voor Swansea speelde, wil, als zijn gezondheid het toelaat, zo snel mogelijk naar het Liberty Stadium komen om de achterban van Swansea te bedanken. "Ik ben gewoon blij dat ik nog leef, het is heel zwaar geweest. Maar de steun die ik heb gekregen, heeft ervoor gezorgd dat ik als een leeuw blijf vechten. Nee, dat is niet waar, ik vecht als een Swan." Bodde maakt het naar omstandigheden goed en de verwachting is dat hij volledig herstelt.

-

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
0
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
8
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
26
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties