Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boerrigter raakt geblesseerd in debuutwedstrijd voor fortuinlijk Celtic

Laatste update:

Boerrigter had geen toekomst meer bij Ajax en verbond zich onlangs voor vier seizoenen aan de Schotse grootmacht. Er wordt veel van de 26-jarige aanvaller verwacht en hij kreeg het publiek voor zijn wissel een aantal keer op de banken. De gasten kwamen na drie minuten nog wel verrassend op voorsprong door een heerlijke pegel van Darren Maatsen, die vorig seizoen nog voor Excelsior speelde. Celtic nam hierna de controle over en Boerrigter was vaak gevaarlijk. Hij kopte na tien minuten net naast en had even later de 1-1 moeten maken, maar Mark Brown hield hem van een treffer af.

Na een klein halfuur kwam Celtic op gelijke hoogte: Anthony Stokes trof doel bij een hoekschop. Boerrigter kwam kort hierna een teenlengte tekort om een voorzet binnen te tikken en dat bleek zijn laatste doelkans te zijn. Hij bleef bij deze kans haken achter een been van een verdediger en moest na 38 minuten de strijd staken. Zonder de Nederlander op het veld lukte het de ploeg van Neil Lennon om de zege binnen te slepen; Stokes tekende na 87 minuten voor de 2-1. Het is nog onduidelijk of Boerrigter woensdag mee kan doen in de Europa League-wedstrijd tegen IF Elfsborg.

Bekijk hier de heerlijke openingstreffer van Darren Maatsen.

-

Meer nieuws

Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
0
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
28
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
5
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
46
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties