Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boetesysteem Real Madrid onthuld: van overgewicht tot telefoongeluiden

Laatste update:

Real Madrid verplicht spelers om zich wekelijks te laten wegen. Doet een speler dat niet, dan volgt per keer een boete van 250 euro. Ook als een speler te zwaar wordt bevonden kan dat leiden tot een straf: bij herhaling kan de boete daarvoor oplopen tot 1.000 euro. Verder dienen spelers van Real Madrid zich vooraf te melden bij trainer Zinédine Zidane als zij van plan zijn om de Spaanse hoofdstad te verlaten, of een interview of commerciële activiteit buiten de club om willen doen.

Spelers van Real worden geacht minimaal 45 minuten voor aanvang van een training aanwezig te zijn. Komt een voetballer (tot) vijf minuten te laat, dan volgt een boete van 250 euro. Het dubbele bedrag wordt een speler aangerekend als hij vijf tot vijftien minuten te laat arriveert. Nog later dan dat komen kost 1.000 euro. Als een speler helemaal niet komt opdagen en geen geldige reden heeft, dan kost dat 3.000 euro.

Ook voor het gebruik van mobiele telefoons zijn voorschriften. Zo moeten de smartphones van de Real-spelers in diverse situaties verplicht op stil staan, bijvoorbeeld als ze behandeld worden door een fysiotherapeut van de club. De boete die voor het 'vergrijp' staat bedraagt 250 euro en kan bij recidive oplopen tot een bedrag tussen 500 en 1.000 euro.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
8
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties