Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bogarde 2' blijkt gewild: 'Ja, dat is makkelijk gezegd als je dat verdient'

Laatste update:

Het contract van Adebayor op White Hart Lane loopt nog tot 30 juni 2016. Tot die tijd zal hij in totaal 6,75 miljoen euro uitgekeerd krijgen, ook al hij speelt geen enkele minuut. Het verscheuren van de overeenkomst ziet hij niet zitten en daarom heeft hij al de bijnaam Bogarde II ontvangen: de Nederlander kwam in zijn actieve loopbaan niet in de plannen van Chelsea voor, weigerde jarenlang tot contractontbinding over te gaan en kreeg zodoende grof geld uitgekeerd om uitsluitend te komen trainen.

Adebayor wil Tottenham alleen voortijdig verlaten als hij het resterende salaris krijgt uitgekeerd. Tim Sherwood zou de aanvaller graag alsnog naar Aston Villa willen halen. De manager van the Villans kent de Togolees nog uit hun gezamenlijke periode op White Hart Lane: hij zag zijn vertrouwen in de aanvaller terugbetaald worden met elf doelpunten in twintig Premier League-duels. "Ik zou geen moment twijfelen", erkent Sherwood. "Als hij daadwerkelijk wil komen en weer wil voetballen, dan zou ik er echt niet één seconde over twijfelen", zo verzekert Sherwood.

"We moeten nog steeds zijn beslissing respecteren, waar hij ook voor kiest. Het is zijn beslissing, daar kan ik geen invloed op uitoefenen. Of ik teleurgesteld ben dat hij niet naar Aston Villa is gekomen? Ik vind het vooral teleurstellend voor Adebayor, omdat hij niet aan spelen toekomt. Hij is te goed om niet te spelen, maar eerlijk gezegd zie ik momenteel geen uitweg voor hem. Als hij naar Qatar had gewild, had hij daar reeds lang gespeeld. Het is moeilijk om te zeggen. Ik zou zeggen dat hij het niet voor het geld doet. Echt, hij wil op het allerhoogste niveau spelen. Het is hem niet om het geld te doen. Maar ja, dat is makkelijk gezegd als je dat soort bedragen verdient. Maar hij zou zelfs gratis spelen. Het is niet zijn schuld dat hij niet in de plannen van Tottenham voorkomt."

Denk jij dat Emmanuel Adebayor zijn contract met Tottenham Hotspur uitdient?

Meer nieuws

'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
0
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
3
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
12
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
18
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties