Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bogarde houdt het na 66 dagen al voor gezien als assistent Kluivert

Laatste update:

"Adana Demirspor en Winston Bogarde hebben in gezamenlijk overleg besloten het contract van de assistent-trainer te ontbinden", zo schrijft Adana in de verklaring. "De samenwerking werd voor beide partijen niet wat ze ervan hadden gehoopt en de ex-international keert daarom terug naar huis. Bogarde kijkt uit naar een nieuwe uitdaging." De uitdaging in Turkije was in ieder geval van korte duur: begin juli werd de oud-verdediger pas gepresenteerd.

Bogarde was onderdeel van een vijfkoppig groepje bekenden uit Nederland. Naast hoofdtrainer Kluivert behoorden assistent Zeljko Petrovic, performance analist Quentin Jakoba en video-analist Jordy Kluitenberg tot de technische staf van Adana. Het resterende viertal lijkt vooralsnog wel in Turkije te blijven. Onder Kluivert behaalde Adana tot dusver een huidige tiende plaats in de Süper Lig en werd er net naast kwalificatie voor de Conference League gegrepen.

Voordat Bogarde in Adana neerstreek, was hij een jaar lang werkloos. In juni 2022 werd hij de dupe van de komst van Alfred Schreuder naar Ajax. Schreuder wilde zijn staf inkrimpen en had daarom geen ruimte meer voor Bogarde. De oud-international was daar achteraf zeer verbolgen over. "Om dan opeens, na zeven jaar, een mededeling te krijgen dat het stopt, terwijl ik een contract had, dan ga je dat verwerken. Wat gebeurt hier? Je bent tevreden, maar er is geen plek meer voor me. Ze gingen niet eens kijken naar een andere positie voor me, ik moest gelijk helemaal weg bij de club. Dat was wel een aardige klap voor mij", sprak Bogarde in april bij Rondo.

Meer nieuws

Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
12
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
6
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
16
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties