Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bogarde: 'In Nederland vinden we iemand na twee duels een wereldspeler'

Laatste update:

Bogarde zegt dat Louis van Gaal het goed deed met Nederland op het WK 2014. Maar zelf kijkt hij liever naar de uitvoering en die was niet goed. "We hebben reactievoetbal gespeeld, veel zekerheid ingebouwd met vijf verdedigers. Allemaal omdat wij geen topverdedigers meer hebben. Dat bleek tegen Italië opnieuw", zegt Bogarde, die spreekt van een structureel probleem in het Algemeen Dagblad.

Hij zegt dat hij heeft gehoord, dat de KNVB een denktank wil formeren. De bedoeling is het Nederlands voetbal te verbeteren, maar Bogarde vermoedt dat de bond daar wat te laat mee komt. De oud-speler van Sparta, Ajax, Milan, Barcelona en Chelsea zegt dat er meer werd verwacht van de huidige Oranje-verdediging na het WK in Brazilië. "Maar in Nederland vinden wij iemand na twee wedstrijden al een wereldspeler."

Bogarde denkt dat het goed is dat Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij naar FC Porto en Lazio zijn vertrokken: daar kunnen ze de nodige stappen gaan zetten in hun ontwikkeling. "Want mensen mogen dan genieten van de Eredivisie, ik vind het niveau erg weinig voorstellen", aldus de 43-jarige oud-international. Zelf kwam hij tot twintig optredens in het Nederlands elftal.

Heeft Winston Bogarde gelijk?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
10
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
11
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
28
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties