Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boilesen baalt van Ajax: 'Ik ben geen Balotelli die problemen veroorzaakt'

Laatste update:

"Ik had in de zomer van 2014 enkele opties om ergens anders naartoe te gaan. Ik sprak erover met Ajax, maar zij wilden dat ik nog een jaar zou blijven. We wonnen opnieuw het kampioenschap, maar vlogen uit de Champions League en Europa League en prolongeerden de titel daarop ook niet. Toen heb ik de directie verteld dat ik iets nieuws wilde proberen. Ik had de club aan vier titels geholpen, maar wilde na zes jaar uit mijn comfortzone stappen. Ze gingen niet akkoord en vonden dat ik moest verlengen, maar dat wilde ik niet", aldus Boilesen.

"Ze wilden over financiën (salaris, red.) praten, maar ik zei dat het niet om geld ging. Ik wilde gewoon iets nieuws. Een week later las ik in de pers dat ik naar het tweede was gestuurd omdat ik te gierig was en te veel geld wilde. Daarom zou ik niet langer mogen spelen voor het eerste of de beloften. Ik had daar echter met de directie en de staf helemaal niet over gesproken en las er vervolgens over in de pers. Er was niets aan te doen. Het was een beslissing die was genomen, door wie die ook genomen was", gaat de verdediger verder.

"Ik denk dat de meeste mensen die mij kennen, weten dat ik geen type-Balotelli ben. Ik ben niet iemand die problemen veroorzaakt. Maar ook dit is voetbal. Het is een koude business waarin het uiteindelijk allen maar om geld draait", besluit Boilesen in een interview met SBS Discovery. De vijftienvoudig A-international kwam in Amsterdam tot één doelpunt en vijf assists in 72 wedstrijden en moet zijn debuut voor Kopenhagen nog maken.

Is Nicolai Boilesen netjes behandeld door Ajax?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
109
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties