Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boilesen gaat alles geven: 'Ajax heeft een duidelijk beleid'

Laatste update:

Boilesen ging bij veel artsen en fysiotherapeuten langs. "Maar niets werkte", vertelt Boilesen aan diverse media in Denemarken. Soms kwam hij hele dagen zijn bed niet uit. "Ik had er soms geen zin meer in en zag niet hoe ik het allemaal moest overwinnen. Ik zat in zo'n diepe crisis dat ik twijfelde, ik was gefrustreerd en bang dat ik nooit meer terug zou keren in het profvoetbal."

Boilesen is inmiddels weer volledig hersteld en hoopt dat hij dit seizoen een meerjarig contract met Ajax kan afdwingen. De huidige verbintenis van de Deen loopt in de zomer van 2016 af; uiterlijk volgend jaar zomer moet er een knoop worden doorgehakt. "Ajax heeft een duidelijk beleid dat je moet verlengen of dat je wordt verkocht als je nog een eenjarig contract hebt. Komende zomer valt er een beslissing, we zullen zien hoe het uiteindelijk gaat lopen."

Denk jij dat Nicolai Boilesen een nieuw contract met Ajax gaat ondertekenen?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
21
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties