Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boilesen staat te trappelen: 'Als het aan mij ligt, speel ik beide duels'

Laatste update:

De Deen deed anderhalve maand geleden nog een helft mee tegen sc Heerenveen en liet zich toen 'uit voorzorg' wisselen. Frank de Boer zei destijds dat er waarschijnlijk niets aan de hand was, maar Boilesen stond vervolgens toch weer wekenlang buitenspel. "Het gaat met pieken en dalen, maar dat kan natuurlijk ook niet anders, aangezien ik er anderhalf jaar uit ben geweest", zegt de Ajacied tegen TV2. "Het zou onrealistisch zijn om te denken dat ik dit seizoen al vijftig wedstrijden zou gaan spelen, ook al zat ik in november al rond de 25 wedstrijden."

"Ik voel me nu weer helemaal goed", beweert Boilesen. "Ik heb nu twee weken volledig meegetraind en ik zou donderdag tegen AZ weer mee kunnen doen. Ik weet alleen nog niet hoeveel minuten ik in dit duel zal gaan maken, want zondag spelen we een belangrijke wedstrijd tegen FC Twente, in de competitie. Als het aan mij ligt, speel ik beide wedstrijden van begin tot eind, maar het is vast een beetje raar dat ik denk dat ik dat op dit moment al aankan. We moeten kijken wat het beste is voor mij."

Nicolai Boilesen is de beste linksback in de Ajax-selectie

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties