Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bojan: 'Als je hem voor je hebt, moet je wel op de vleugel gaan spelen'

Laatste update:

"Maar ik ben erg trots op datgene wat ik tot dusver heb bereikt en op de ervaring die ik heb opgedaan", verzekert Bojan. "Ik ben nog jong, ik kan beter worden." Hij erkent dat onder meer Lionel Messi zijn ontwikkeling in de weg heeft gestaan. "Als je Messi voor je hebt, de beste speler ter wereld, heb je eigenlijk niets in te brengen. Dan moet je je op een andere positie gaan richten en als vleugelaanvaller gaan spelen."

Bojan juicht de verhuur van Gerard Deulofeu aan Everton alleen maar toe. "Iedereen kiest zijn eigen weg, maar als dit goed uitpakt op zijn leeftijd is dat alleen maar mooi meegenomen. En als het niet goed uitpakt, is er niets aan de hand", claimt de voormalig doelpuntenmachine uit de Barcelona-jeugd.

Bojan Krkic wordt komend seizoen clubtopscorer van Ajax

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VPRO maakt Van Basten met de grond gelijk en grapt met Ajax-DNA-testwebsite
0
De EK-selectie van Oranje-opponent Polen: dit zijn de kanshebbers woensdag
5
FC Twente presenteert gedroomde opvolger naar Feyenoord vertrekkende Smal
6
PSV is volop in gesprek met ideale vervanger van André Ramalho
23
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: NAC Breda - Excelsior
67

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties