Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bojan doet Spurs al vroeg pijn, Janmaat blinkt uit bij winnend Newcastle

Laatste update:

Tottenham Hotspur - Stoke City 1-2
De ploeg van Pochettino werkte een desastreuze eerste helft af. Na zes minuten liep Tottenham al achter de feiten aan. Bojan Krkic mocht richting het strafschopgebied van de Londenaren oprukken en liet Hugo Lloris kansloos met een schuiver: 0-1. Tottenham probeerde te reageren, maar kwam niet verder dan een kopbal van Kyle Naughton en een lage inzet van Ryan Mason. Na dik een half uur spelen verdubbelde Stoke City de voordelige marge. Mame Biram Diouf liet Danny Rose zijn hielen zien en uit diens pass schoot Jonathan Walters van dichtbij raak. Na het rustsignaal daalde een fluitconcert neer over de hoofden van the Spurs.

Tottenham ontbeerde ook na rust de creativiteit om terug in de wedstrijd te komen. Pochettino keek lijdzaam toe hoe zijn ploeg niet verderkwam dan een kopbal van Harry Kane en de wedstrijd steeds rommeliger en grimmiger werd. Een harde volley van Nacer Chadli zorgde ervoor dat het laatste kwartier op White Hart Lane toch nog spannend kon worden. Naughton mocht voortijdig inrukken na een charge op Victor Moses en met tien man was Tottenham niet in staat om een gelijkspel te forceren.

West Bromwich Albion - Newcastle United 0-2
De hoogtepunten in het eerste bedrijf waren op een hand te tellen, ook al deden beide ploegen hun uiterste best om er iets van te maken. De eerste kans was voor Sammy Ameobi, die in de elfde minuut van afstand op de lat mikte. WBA was onnauwkeurig in de afwerking en had pech dat een charge van Ameobi op Graham Dorrans niet met een strafschop werd bestraft. Op slag van rust brak een genialiteit de wedstrijd open. De Spanjaard Ayoze Perez werkte een voorzet vanaf rechts van Daryl Janmaat met een hakbal achter zijn standbeen achter doelman Ben Foster: 0-1.

WBA wilde na rust zo snel mogelijk op gelijke hoogte komen en verhoogde de druk op de defensie van the Magpies. Het was echter het team van Alan Pardew dat na een uur spelen tot scoren kwam. Het voorbereidende werk kwam van Janmaat, die een goede individuele actie aan de rechterkant had en zag hoe Fabio Coloccini simpel binnenkopte: 0-2. Het duel ging daarna op en neer, met kansen over en weer, maar Tim Krul hield de nul. Vurnon Anita kwam zondagmiddag niet binnen de lijnen.

Sunderland - Everton 1-1
In de eerste 45 minuten lieten de ploegen na om het scorebord in beweging te krijgen. Connor Wickham had in de openingsminuten twee mogelijkheden om voor de 1-0 te zorgen, terwijl Jordi Gómez na een half uur de openingstreffer op zijn schoen had. Tim Howard was echter attent. Het uitvallen van Gareth Barry, met een brace om zijn been, was een hard gelag voor Everton. Het vermoeden bestaat dat de middenvelder zijn been heeft gebroken.

Na de onderbreking kwam Everton beter voor de dag en hing de 0-1 in de lucht. Romelu Lukaku had pech dat zijn inzet via Costel Pantilimon tegen de paal ging. Het was echter Sunderland dat na ruim een uur spelen de leiding nam, geheel tegen de verwachting in. Sebastian Larsson schoot de bal uit een vrije trap achter Howard: 1-0. Tien minuten later kwam Everton op gelijke hoogte. Wickham maakte een overtreding op Séamus Coleman en het was Leighton Baines die het leer vanaf elf meter onder de duikende Pantilimon schoot: 1-1. Wickham leek in de slotminuten voor de 2-1 te zorgen, maar James McCarthy stond op de doellijn en maakte zijn kopbal onschadelijk.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties