Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bojan looft Ronaldinho: 'Beste voetballer met wie ik heb samengespeeld'

Laatste update:

Bojan kwam tot 163 officiële duels en 41 doelpunten voor Barcelona. "Het is niet makkelijk om Barcelona te verlaten als je daar je jeugdopleiding hebt genoten en je het als je thuis beschouwt. In voetballend opzicht was ik geschikt voor Barcelona, ondanks mijn jonge leeftijd. Maar met mijn leeftijd was ik niet geschikt voor andere dingen die om de hoek komen kijken. Het is zo gelopen. Die moeilijke momenten hebben mij wel gevormd tot de speler die ik nu ben."

De aanvaller speelde in zijn loopbaan met tal van goede voetballers. Vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar Lionel Messi is echter niet de beste voetballer met wie hij een kleedkamer heeft gedeeld, zo verzekert hij in gesprek met Cadena SER. "Ronaldinho is de ploeggenoot geweest die voor de meest magische en onverwachte momenten heeft gezorgd. Hij is de beste voetballer met wie ik heb samengespeeld, vooral vanwege de periode waarin hij kwam en wat hij voor elkaar heeft gekregen."

Meer nieuws

Vitesse haalt binnen 24 uur na start crowdfundingsactie gehele streefbedrag op
69
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
17
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
23
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
31
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
35
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties