Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bojan stapt op huurbasis over van Barcelona naar Ajax

Laatste update:

Bojan maakte in de jeugdopleiding van Barcelona honderden doelpunten, maar slaagde in het eerste elftal nog niet echt. In september 2007 liet toenmalig hoofdtrainer Frank Rijkaard hem debuteren in de Spaanse competitie en in zijn vijfde wedstrijd scoorde Bojan voor het eerst. Er zouden nog 41 goals bijkomen in 4 seizoenen in de Primera División, Copa del Rey en Champions League.

Een vaste plaats afdwingen lukte echter niet onder zowel Rijkaard als diens opvolger, Josep Guardiola. In de zomer van 2011 vertrok Bojan naar AS Roma voor een transferbedrag van 12 miljoen euro. Het sprak met Barcelona af dat het in de zomer van 2012 of 2013 nog eens 28 miljoen euro extra zou betalen, als het de jonge aanvaller definitief zou willen inlijven. Deed het dat niet, dan zou Barça hem terughalen voor een eerder afgesproken bedrag. En zo geschiedde ook.

Roma verhuurde Bojan vorig seizoen aan AC Milan, in de hoop dat hij daar zichzelf zou hervinden. Dat lukte echter niet; Bojan maakte slechts vijf keer zijn opwachting als basisspeler en moest vooral dienstdoen als invaller. Hij scoorde slechts drie keer in het shirt van i Rossoneri, die hem niet wilden overnemen. AS Roma wilde hem ook niet meer en dus haalde Barcelona hem terug. Ajax krijgt er nu een aanvaller bij die op alle plekken voorin uit de voeten kan.

In het huurcontract is de optie opgenomen er nog een tweede seizoen aan vast te plakken. Het is aannemelijk dat Bojan als rechtsbuiten gaat opereren, omdat Frank de Boer op die positie niet veel opties heeft. Die plek in het elftal geniet ook de hoogste prioriteit voor de trainer van de Amsterdammers. Derk Boerrigter is na twee seizoenen te licht bevonden; afgelopen seizoen speelde Lasse Schöne er veelvuldig. Ook in doelwit Lerin Duarte ziet De Boer overigens een geschikte rechtsbuiten.

Meer nieuws

Bologna lijdt duur puntenverlies in strijd om CL-ticket, mede door rood Beukema
0
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
11
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
6
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
10
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
8
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties