Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bologna presenteert na Jerdy Schouten tweede Nederlandse versterking

Laatste update:

De verdediger speelde sinds januari 2015 in het shirt van Club Brugge, dat hem destijds transfervrij overnam van Ajax. In de afgelopen vier jaar speelde de voormalig jeugdinternational 177 officiële wedstrijden voor de Belgische topclub, waarin hij goed was voor 10 doelpunten en 5 assists. Met Club Brugge wist Denswil twee keer kampioen te worden en een keer de Belgische beker in de wacht te slepen.

Volgens verschillende Belgische media houdt Club Brugge nu een bedrag van zeven miljoen over aan Denswil, die de jeugdopleiding van Ajax doorliep. De verdediger was eerder gedurende zijn dienstverband in België al eens dicht bij een overstap naar de Premier League, maar hij vervolgt zijn loopbaan nu dus in de Italiaanse Serie A. Denswil is na Jerdy Schouten de tweede Nederlandse aankoop van Bologna deze zomer.

De komst van Schouten werd vrijdag officieel bekendgemaakt, nadat het nieuws donderdagavond al abusievelijk naar buiten was gekomen. Bologna maakt voor de middenvelder een bedrag van 2,5 tot 3 miljoen over naar Excelsior. Schouten en Denswil worden in Bologna ploeggenoten van Mitchell Dijks, al is het nog maar de vraag of ze daadwerkelijk gaan samenspelen met de vleugelverdediger. Volgens De Telegraaf heeft AC Milan een bedrag van twintig miljoen euro geboden op Dijks.

Goede stap voor Stefano Denswil?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
61
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties